Od prawie 30 lat istniejemy w branży gastronomicznej, a od 2012 roku działamy pod marką Zajazd u Dziadka.
Lokal otwarty jest 7 dni w tygodniu i zachwyci Państwa nie tylko nowoczesnym, przytulnym wnętrzem, ale także wyśmienitymi daniami kuchni polskiej oraz europejskiej.
Rezerwacje stolików oraz składanie zamówień pod numerem telefonu:
sos pomidorowy, ser mozzarella flor di latte
sos pomidorowy, mozzarella flor di latte, salami typu Napoli, pieczarki
sos pomidorowy, mozzarella fior di latte, szynka gotowana, pieczarki
sos pomidorowy, mozzarella fior di latte, szynka parmeńska, rukola, parmezan, pomidorki koktajlowe
sos pomidorowy, mozzarella di bufala, prosciutto crudo, rukola, pomidorki koktajlowe
sos pomidorowy, mozzarella fior di latte, salami picante, czerwona cebula, pieczona papryka, gorgonzola DOP
sos biały, mozzarella di latte, boczek, cebula, parmezan, żółtko jajka
sos pomidorowy, mozzarella fior di latte, salami picante, szynka parmeńska, czarne oliwki, cebula czerwona, pieczarki
9. mozzarella fior di latte, feta, gorgonzola DOP, parmezan
różne rodzaje wędlin lub serów podawane z pieczywem i masłem
podawane z pieczywem i masłem
podane na grzance czosnkowej z serkiem śmietankowym, czerwonym pieprzem i świeżą rukolą
podany z pieczywem i masłem
z zestawem świeżych surówek
podany z sałatami i sosem winegret
w sosie koperkowo-śmietankowym i warzywami z pary
gotowane
opiekane
gotowane
opiekane
(mix sałat, pomidor, ogórek zielony, papryka, ser twardy dojrzewający, dresing cezar, grzanki czosnkowe)
(mix sałat, szynka westwalska, pomidor, oliwki zielone, jajko, czerwona cebula, prażone nasiona słonecznika, grzanki czosnkowe, sos winegret)
(mix sałat, ogórek zielony, pomidor, papryka, sos winegret, grzanki czosnkowe, konfitura z żurawiny)
z makaronem
z frytkami i ketchupem
z gałką lodów waniliowych oraz z bitą śmietaną
na płynnej białej czekoladzie z gałką lodów miętowych
z bitą śmietaną
wieprzowej w pikantnym sosie barbecue podany z łódkami pieczonego ziemniaka i mix sałat
z frytkami chłopskimi i pikantnym sosem paprykowym
podany z ziemniaki z wody i kapustą kiszoną zasmażaną
z boczkiem i żółtym serem, podany z frytkami i zestawem surówek
podana na kapuście kiszonej zasmażanej z chrzanem, musztardą i pieczywem
ze szpinakiem i suszonymi pomidorami na sosie ze świeżych pomidorów, dzikim ryżem i mixem sałat
panierowany z ziemniakami gotowanymi i marchewką z groszkiem
z kluskami i surówką z buraczków
z plastrem pomidora podany z frytkami i zestawem surówek
z kluskami i kapustą modrą na ciepło
w sosie borowikowym z kluskami śląskimi i warzywami z pary
podany z frytkami, sosem żurawinowym i mixem sałat
w sosie własnym z kopytkami i modrą na ciepło
z surówką z białej kapusty
z sosem z zielonego pieprzu podany z ziemniakami młodymi i fasolką szparagową
w kurkach i śmietanie na puree ziemniaczanym i zasmażanymi buraczkami
z sosem borowikowym i śmietaną z surówką z buraczków
na bekonie/na szynce/na maśle/ podana z pomidorem/ogórkiem oraz pieczywem/masłem.
na bekonie podane z ogórkiem/ pomidorem oraz pieczywem/masłem.
podane z ogórkiem/pomidorem/ chrzanem/musztardą oraz pieczywem/masłem.