Od prawie 30 lat istniejemy w branży gastronomicznej, a od 2012 roku działamy pod marką Zajazd u Dziadka.
Lokal otwarty jest 7 dni w tygodniu i zachwyci Państwa nie tylko nowoczesnym, przytulnym wnętrzem, ale także wyśmienitymi daniami kuchni polskiej oraz europejskiej.
Rezerwacje stolików oraz składanie zamówień pod numerem telefonu:
różne rodzaje wędlin lub serów podawane z pieczywem i masłem
podawane z pieczywem i masłem
podawane z parmezanem, rukolą, sosem balsamicznym, pieczywem czosnkowym
z frytkami i zestawem surówek
ułożony na frytkach, podany z warzywami na parze
gotowane
opiekane
gotowane
opiekane
(sałata lodowa, ogórek, pomidor, papryka, grzanki czosnkowe, filet z kurczaka grillowany, sos winegret)
(mix sałat, ogórek, pomidor, papryka, czerwona cebula, cząstki jajka, kukurydza, łosoś wędzony, grzanki czosnkowe, sos winegret)
(mix sałat, ogórek, pomidor, papryka, czerwona cebula, cząstki jajka, kukurydza, łosoś wędzony, grzanki czosnkowe, sos winegret)
z makaronem
ze śmietaną 3 szt.
z frytkami i surówką z marchewki
z gałką lodów
na płynnej białej czekoladzie
z owocami i bitą śmietaną
wieprzowej w sosie barbecue podany z frytkami chłopskimi i sałatą kolorową
w czosnku i majeranku z ziemniakami opiekanymi i sałatką z ogórków kiszonych
w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi i surówką z buraczków
z ziemniakami gotowanymi i fasolką szparagową
z kapustą kiszoną zasmażaną i pieczywem
ze szpinakiem i suszonymi pomidorami na sosie ze świeżych pomidorów, dzikim ryżem i mixem sałat
w panierce panco bread wraz z ziemniakami puree i marchewką z groszkiem
z kluskami i kapustą modrą na ciepło
w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zestawem surówek
podany z frytkami, sosem żurawinowym i mixem sałat
w sosie własnym z kopytkami i modrą na ciepło
z surówką z białej kapusty
z sosem z zielonego pieprzu podany z ziemniakami młodymi i fasolką szparagową
na bekonie/na szynce/na maśle/ podana z pomidorem/ogórkiem oraz pieczywem/masłem.
na bekonie podane z ogórkiem/ pomidorem oraz pieczywem/masłem.
podane z ogórkiem/pomidorem/ chrzanem/musztardą oraz pieczywem/masłem.